Skip to content

Open podium 25 mei 2024

25 mei 2024 20:15 - 23:00

In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje luister je naar het altijd zeer gevarieerde programma. Je kunt bijvoorbeeld genieten van folk, blues, jazz, klassieke, dichters, cabaretiers, singer songwriters. Een ticket is niet nodig, de entree is gratis. De line-up van deze avond (nog in willekeurige volgorde):

No excuse
No Excuse speelt wereldhits in een nieuw jasje met verrassende tempo wisselingen en stijlen muziek. Een greep uit het repertoire: Norah Jones, Paul Simon, James Taylor, Michael Jackson, Ed Sheeran…

Beestenkwartet
Het ‘Beestenkwartet’ speelt eigenzinnige authentieke melodieën in uiteenlopende muziekstijlen van Frans tot Iers met af en toe een vleugje woordkunst. Muziek om uit je dak te gaan, muziek om bij weg te dromen. Muziek voor wie het avontuur zoekt, de herkenning of juist de verrassing… Beestachtig spannend!

ALOZ (foto)
ALOZ is een gezellige coverband bestaande uit vijf enthousiaste muzikanten met ruim 20 jaar podiumervaring. De groep rond leadzangeres Vanessa Tuin richt zich vooral op pop, disco en rockhits. Of deze uit de jaren zeventig, tachtig, negentig of nul komen maakt niet uit. Met gitarist Sander Rijksbaron en gitarist/toetsenist Denis Heersema creëert ALOZ een volle sound. De ritmesectie bestaande uit Bassist Patrick van den Eeckhout en drummer Kees Waal, trekken de kar.

Paviljoen III
Paviljoen III zijn zes amateur muzikanten die altijd met veel plezier onbekende covers spelen. Soms gaat dat mis, maar dat mag de pret niet drukken. Het soort muziek is nogal divers en zeker geen mainstream. De band brengt zowel tranentrekkers als vrolijke drinkemansliedjes, af en toe countryachtig maar ook poëtisch en blues.

Michael Mars
Michael Mars is een geweldige artiestennaam. Echter, hij heeft hem al sinds zijn geboorte. Hoeveel hij ook zijn best doet, een échte artiest is het niet. Wat hij wel is? Hij is slungelig, lang, heeft een scheve bek en is sociaal onhandig als de pest. Hij staat bekend om zijn grievende humor richting zichzelf – én oh, daar heeft hij genoeg over te vertellen. Hij heeft een hart van goud en is nog trouwer dan een hond.

Het Open Podium is bedoeld voor allerlei podiumkunsten echter met nadruk op akoestische instrumenten. De muziek wordt zoveel mogelijk versterkt om het akoestische karakter te behouden. Iedereen die op redelijk niveau kan zingen en/of een akoestisch instrument bespeelt kan een plek op het podium krijgen. De standaard speeltijd is 20 minuten. Neem contact op met de organisatie als je een plekje wilt reserveren om op te treden of meer informatie wilt hebben: openpodium@dezwaancultureel.nl.

Aanvangstijd is 20:15 uur (zaal open 20.00 uur). Soundcheck tussen 19:15 en 20:00 uur.

 

Back To Top