Skip to content

Open podium 20 april 2024

20 april 2024 20:15 - 23:00

Het programma van deze avond (in willekeurige volgorde):

Hats On
Hats On, komt uit Haarlem en is een afsplitsing van Buurtsessie Haarlem. Ronald, Monique, Wijnand en Gerard spelen voornamelijk jaren 60-70 muziek, maar ook wel meer recentelijke.

Otto en Susan
Susan Sweeney-Hermon is een Keltische harpiste in hart en ziel, en een bekende muzikant en entertainer in de regio Ottawa, Canada. Haar vierde album met haar harp-duo “Acacia Lyra” verscheen begin 2024 op de bekende online streamingwebsites. Otto Cepella is een instrumentalist op akoestische gitaar in hart en nieren. Hij speelt liedjes, van moderne fingerstyle tot klassiek en originele composities. Met zijn rijke baritonstem zingt hij een paar weemoedige liedjes.

The Glorious Plectrums
De Glorious Plectrums spelen akoestisch folk/ Americana en liedjes van Nederlandse bodem, met gitaar, bas, mandoline maar ook ukelele; autoharp en banjo. Wij zullen een doorsnede van ons repertoire laten horen.

Lincoln Crew
Lincoln Crew is een Zaanse familieband en bestaat uit singer-songwriter Ellis Freijser (zang & gitaar), haar broer Johan de Lange (bas), en zijn dochter Emma de Lange (piano & backing vocals). En als extra aanvulling zwager Willem Jochems op cajon of drums. Met hun passie voor muziek brengen ze een gevarieerd programma met rock ’n roll covers, pop & rock hits, en aangevuld met authentieke, eigen nummers. Tijdens de energieke optredens straalt de passie en plezier ervan af.

SoLex (foto)
Het trio SoLex, bestaande uit Harry Coenders (gitaar, zang), Henk Ruijter (gitaar, zang) en Gert Jan Kaper (contrabas). Deze drie mannen op leeftijd hebben elkaar gevonden in hun liefde voor muziek maken. In eigen arrangementen en meerstemmig roepen zij pareltjes uit de rijke muziekgeschiedenis weer in herinnering. Van Eric Clapton tot de Traveling Wilburys, van Douwe Bob tot The Beatles.

Barbara
Barbara heeft in het verleden een aantal keer met succes op het Open podium gestaan. Momenteel luistert zij als cabaretière/zangeres dagprogramma’s op bij professionele organisaties. Des te leuker is het dat ze nu terugkeert naar ons podium waar zij destijds haar programma mede heeft vormgegeven.


In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje luister je naar het altijd zeer gevarieerde programma. Je kunt bijvoorbeeld genieten van folk, blues, jazz, klassieke, dichters, cabaretiers, singer songwriters. Een ticket is niet nodig, de entree is gratis. Twee weken voor deze Open Podium-avond wordt het programma (in willekeurige volgorde) gepubliceerd op deze website.

Het Open Podium is bedoeld voor allerlei podiumkunsten echter met nadruk op akoestische instrumenten. De muziek wordt zoveel mogelijk versterkt om het akoestische karakter te behouden. Iedereen die op redelijk niveau kan zingen en/of een akoestisch instrument bespeelt kan een plek op het podium krijgen. De standaard speeltijd is 20 minuten. Neem contact op met de organisatie als je een plekje wilt reserveren om op te treden of meer informatie wilt hebben: openpodium@dezwaancultureel.nl.

Aanvangstijd is 20:15 uur (zaal open 20.00 uur). Soundcheck tussen 19:15 en 20:00 uur.

 

Back To Top