Skip to content

Maartje en Kine: Hoge Noot – UITVERKOCHT

24 mei 2024 20:15 - 22:30

Weergaloos muzikaal en grappig….. Zodra Maartje en Kine van start gaan is het voorbij met de rust. Negentig minuten lang krijg je een stroom van verhalen, anekdotes, muzikale verrassingen en een enorme dosis waanzinnige humor voor je kiezen.  

Het concert begint. Je kan een speld horen vallen. Dan klinken eindelijk de eerste tonen. La musique est magnifique. Maar met een daverende klap slaat de pianoklep op de hand van de pianiste. Haar schreeuw wordt een aria. En ineens heeft de viool een eigen wil. Bach transformeert via Mexican Hat Dance tot Michael Jackson. Beuken, rocken, zweten: Maartje & Kine zijn bezeten. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker!”

Recensies:
“Muzikale voorstelling Maartje & Kine is een klinkend feest.” (De Telegraaf)
“Weergaloos muzikaal grappig.” (Theaterparadijs)
“Feestelijk muziekprogramma met prachtige samenzang.” (Theaterkrant)

Link naar de trailer.

Foto: Corné van der Stelt 


Theaterdiner  
Voor deze voorstelling kun je een ticket kopen waar een diner bij KLAAS bij is inbegrepen, een gezellig restaurant vlak naast Dorpshuis de Zwaan. Het menu bestaat uit: 

  • Voorgerecht: tomatensoep of carpaccio 
  • Hoofdgerecht: saté van kippendij of vis van de dag 
  • Nagerecht: dame blanche 

Een vegetarisch menu is ook mogelijk. 

Als je om 18.00 uur aanwezig bent, houdt de bediening rekening met de aanvangstijd van de voorstelling. Dit theaterdiner is te boeken tot de dag voor de voorstelling, 18.00 uur. 

Back To Top