Skip to content

Apennoten: Een kist vol Sintliedjes (3 t/m 7 jaar) – UITVERKOCHT

25 november 2023 10:30 - 11:30

Let op: de aanvangstijd die in het programmaboekje vermeld staat is niet juist! Aanvangstijd is 10.30 uur.

Speciaal voor de sinterklaas periode heeft Apennoten, met Nienke van den Berg, een vrolijke voorstelling vol met Sinterklaasliedjes gemaakt! Er zijn liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sint liedjes! Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met al het snoepgoed?

Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen! Zoals elke voorstelling van Apennoten is de Sintshow ook weer heel interactief. We gaan samen muziek maken, want naast pepernoten zijn er natuurlijk ook muzieknoten! De kinderen mogen lekker meezingen en dansen. En wat zit er toch in die kist?

In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. Deze nummers worden in een kleine bezetting gezongen door Nienke, en begeleid op gitaar en de Apennoten-sampler. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kunnen van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden.

De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door de zangeres én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

Over Apennoten

Apennoten is een duo dat bestaat uit Bas Fortgens en Nienke van den Berg.

Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin. In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen.

foto: Milagro Elstak

Ticket type Prijs Winkelwagen
Een kist vol Sintliedjes - Apennoten (volwassenen) €10 Tickets zijn uitverkocht.
Een kist vol Sintliedjes (kinderen) €10 Tickets zijn uitverkocht.

Back To Top