skip to Main Content

“Vrienden van de Zwaan Cultureel”

Word ook lid van de “Vrienden van de Zwaan Cultureel” en help daarmee het bestuur van De Zwaan Cultureel om een aantrekkelijk aanbod van culturele en educatieve voorstellingen en evenementen te organiseren in dorpshuis de Zwaan in Uitgeest.

De Zwaan Cultureel

Onder de naam “De Zwaan Cultureel”, organiseren wij:

  • Professionele theatervoorstellingen (muziek, kleinkunst, cabaret en toneel)
  • Een filmhuis
  • Open Podium avonden
  • Klassieke muziek concerten

Word nu Lid

U wordt reeds lid van de “Vrienden van de Zwaan Cultureel” voor slechts € 25,00 per jaar. Naast dat u hiermee mede het organiseren van voorstellingen en evenementen in de Zwaan mogelijk maakt, biedt het lidmaatschap ook allerlei voordelen. Zo krijgt u € 2,50 korting op één toegangskaart voor een theatervoorstelling en klassieke muziek concerten. Tevens bent u verzekerd van een voorverkooprecht. Voor een filmvoorstelling krijgt u een korting van € 1,00 voor één kaartje. Ook wordt u eventueel via een e-mail tijdig op de hoogte gesteld van nieuwe voorstellingen.

U kunt lid worden door inzending van het aanmeldingsformulier, of via het formulier in ons programmaboekje (is ondermeer verkrijgbaar in dorpshuis de Zwaan en te downloaden via deze site).

Voor bedrijven is er de Business club “Vrienden van de Zwaan Cultureel”. Wilt u hier meer over weten, neem dan even contact op met het bestuur. Wij willen u graag meer vertellen over de mogelijkheden en de voordelen voor uw bedrijf.

Back To Top