Ga naar hoofdinhoud

Open podium 23 september 2023

23 september 2023 20:15 - 23:00

Vanaf zaterdag 23 september starten we in de Zwaan weer met het maandelijkse Open Podium. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje kan men genieten van een muzikaal programma, in willekeurige volgorde. Een ticket is niet nodig, de entree is gratis.

Wijnand Buur
Wijnand is een Straatmuzikant uit Haarlem, houdt van oude bluesnummers en is tevens beheerder van buurtsessie Davinci muziek (= maandelijkse akoestische muziekavonden in Haarlem). Wijnand wil graag de oude blues komen voordragen in de Zwaan.

The Enronns
The Ennrons, ook uit Haarlem, is een akoestisch powerpop duo met meerstemmige muziek van singersongwriter tot rocking publiekstrekkers. Zij omschrijven zich als “makkelijk om naar te luisteren maar moeilijk om te vergeten!”.

A mysterE
A mysterE is een gedreven singer/songwriter met geraffineerde composities. Hij zingt zijn liedjes in het Engels en zal de strekking van de tekst in het Nederlands toelichten.

Je weet niet waar je in beland band
Een “young & wild” gitaarduo komt met scherpe eigentijdse teksten gebracht met meerstemmige zang. Zij nemen beslist geen blad voor de mond en doen dit in een overtuigende live performance!

No Excuse
De groep No Excuse sluit hun zomerse ‘toernee’ langs strand, tuin en duin af met oude poprock-hits uit de 60s en 70s van de vorige eeuw.

Aanvangstijd is 20:15 uur (zaal open 20.00 uur).

Foto: No Excuse (Smaakmakersfestival 2023, Castricum)

 

Back To Top