skip to Main Content

Open podium 21 mei 2022

21 mei 2022 20:30 - 23:00

Gevarieerde muzikale avond bij Open Podium De Zwaan Cultureel

Op zaterdag 21 mei zijn muziekliefhebbers welkom om in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje te genieten van muziek en zang. Na een in memoriam voor Lex van Amsterdam, jarenlang de programmeur van het Open Podium, volgt het gevarieerde programma, in willekeurige volgorde.

Ron Lindeman
Ron is een Singer-songwriter op gitaar die eigen liedjes schrijft over het leven. Met soms poëtische teksten over de liefde afgewisseld met harde teksten over oorlog en de dood.

John Notlennon
Ramon treedt op onder de naam John Notlennon met akoestische gitaar en zang. In de rol (en outfit) van John Lennon neemt hij het publiek mee naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Elvis, een snufje Buddy Holly, een beetje Everly Brothers. En heel veel Beatles.

Duo ‘Van Alice’
Duo Van Alice pakt wederom flink uit met een ‘nieuw’ allegaartje. Met Dick op gitaar en zang van Renske.

No Excuse
Ooit begonnen aan de keukentafel in Castricum komt No Excuse ieder seizoen wel een keer langs. Breed repertoire van popklassiekers met zang van Ad (tevens percussie) en Arina, Ton op gitaar en Klaus op de basgitaar/contrabas.

Otto Cepella
Otto (uit Canada) is a fingerstyle acoustic guitarist, composer and performer who brings a story and feeling to each of his songs. He will perform some challenging solo pieces of various genres, sure to delight you with their musicality. As a bonus, Otto will be joined by fellow Canadian musician Susan Sweeney-Hermon (of harp duo ‘Acacia Lyra’) on a vocal exploration of Celtic and folk tunes.

Aanvangstijd van het Open Podium op 21 mei is 20.30 uur. De zaal is open om 20.15 uur. De toegang is gratis. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 Uitgeest.

Het volgende en laatste Open Podium vindt plaats op 18 juni.

Foto: No Excuse

Back To Top