skip to Main Content

Open podium 18 juni 2022

18 juni 2022 20:30 - 23:00

Het maandelijkse Open Podium van De Zwaan Cultureel staat in de wijde omtrek zowel bij de artiesten als bij het publiek zeer goed bekend.

In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje en een hapje luistert het publiek naar het altijd zeer gevarieerde programma.

U kunt genieten van bijvoorbeeld volksmuziek, folk en blues, jazz, klassieke muziek, koormuziek, dixieland, goochelaars, dichters en natuurlijk cabaretiers.

Het Open Podium is bedoeld voor allerlei podiumkunsten echter met de nadruk op akoestische instrumenten. De muziek wordt zoveel mogelijk met microfoons versterkt om het akoestische karakter te behouden.

Iedereen die op redelijk niveau kan zingen en/of een akoestisch instrument bespeelt kan een plek op het podium krijgen. In principe is 20 minuten de standaard tijd, echter bij ruimte in het programma is extra tijd mogelijk.

Neem contact op met de organisatie als je ook een plekje op het volgende open podium wilt reserveren of meer informatie wilt hebben: openpodiumdezwaan@gmail.com

Aanvangstijd van de open podium avonden 20:30 uur en soundcheck is mogelijk van 19:30-20:15 uur. De zaal is open om 20:15 uur, muziek start om 20:30 uur. De toegang is gratis.

Back To Top