Ga naar hoofdinhoud

Open podium – 15 april 2023: Ierse Folk avond

15 april 2023 20:15 - 23:00

Op deze avond een speciaal Open Podium, met als thema Ierse Folkmuziek. We hebben een aantal fantastische muzikanten bereid gevonden voor ons te spelen. Nog in willekeurige volgorde:

Otto Cepella & Susan Sweeney uit Ontario Canada
De Canadese gitarist Otto speelt fraaie gitaarstukken in de stijl Tommy Emmanuel. Otto wordt vergezeld door zangeres Susan – met echt Ierse roots! – in een vocale verkenning van Keltische folk. Susan speelt ook Celtic harp en de karakteristieke tin whistle.

The Oneliners
The Oneliners spelen een sfeervolle mix van Ierse folk en Americana. Met een bezetting van 3x zang en gitaar, harmonica, klarinet en bas.

Grieshog
Grieshog is een bevlogen Celtic Folkband. Ierse en Schotse tunes met af en toe uitstapjes naar Country. Met zang, viool, gitaar, accordeon en bodhràn.

The Wheelbarrowband
Voorheen stapelden de bandleden hun muziekinstrumenten in een wheelbarrow (=kruiwagen) en rolden die zo de pub in. Zo is de naam van de groep ontstaan. De band staat garant voor sfeer en gezelligheid met humoristische praatjes tussendoor. Keltische muziek gebracht met passie!

Aanvang: 20.15 uur (zaal open 20.00). Een ticket is niet nodig, de entree is gratis. Heeft u genoten, dan kunt u een vrijwillige bijdrage doen.

Foto: The Wheelbarrowband.

 

Back To Top