Skip to content

Piraat Mandy en het kerstbomenbos (familievoorstelling)

28 januari 2024 14:30 - 16:00

Van 26 t/m 28 januari wordt in heel Nederland het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Ook De Zwaan Cultureel doet mee met een heel weekend vol mooie voorstellingen. 

Piraat Mandy en het kerstbomenbos

In deze eigenwijze familievoorstelling heeft piraat Mandy weer flessenpost gehad. In de brief wordt haar gevraagd om naar het kerstbomenbos te komen. Ze heeft nog nooit van dit bos gehoord, maar kapitein Tom wel. Hij heeft gehoord dat het een magisch bos is waar wensen uitkomen. Dit maakt Mandy nog nieuwsgieriger en ze besluit er gewoon heen te gaan. Samen varen ze met de boot naar een fijne plek. Mandy hoeft dan nog maar een klein stukje af te leggen naar het bos. Ze heeft geen idee of wie of wat ze daar gaat zien, maar ze is reuze benieuwd. En jullie kunnen mee op dit avontuur.

Alle verhalen ontstaan ter plekke en kinderen worden uitgenodigd om mee te spelen in de verhalen. Dat hoeft natuurlijk niet, want vanaf je stoel genieten is net zo leuk. De voorstelling duurt een uur en is leuk voor de hele familie.

Voor en na de voorstelling presenteert Harald Timmer zijn kinderboeken. Ook kunnen de kinderen voorafgaand aan de voorstelling in de foyer geschminkt worden.

 

 

Back To Top