Open Podium de Zwaan Cultureel


Het maandelijks Open Podium staat in de wijde omtrek zowel bij artiesten als bij het publiek zeer goed bekend. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje en een hapje luistert het publiek naar het altijd zeer gevarieerde programma. Het Open Podium is bedoeld voor allerlei podiumkunsten echter met de nadruk op akoestische instrumenten.

De muziek wordt zoveel mogelijk met microfoons versterkt om het akoestische karakter te behouden.
In principe is 20 minuten de standaard tijd, echter bij ruimte in het programma is extra tijd altijd mogelijk.
Het afgelopen jaar heeft men kunnen genieten van bijvoorbeeld volksmuziek, folk en blues, jazz, klassieke muziek, koormuziek, dixieland, goochelaars, een dichter en natuurlijk cabaretiers.

Neem contact op met de organisatie als je ook een plekje op het volgende open podium wilt reserveren of meer informatie wilt.Natuurlijk is alleen komen luisteren ook prima, zonder publiek geen podium.
Aanvangstijd van de Open Podium avonden is 20:30 uur en soundcheck is mogelijk van 19:30-20:15 uur. De volgorde in het programma wordt in overeenstemming met de spelers op de avond zelf tijdens de soundcheck vastgesteld. Locatie: Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5 in Uitgeest. Zaal open om 20:15 uur. Toegang is gratis.
Verrassend, voordelig, dichtbij.

Heeft u vragen?